Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-09-14 20:12:00

Mesterházy Attila reagált az ellenzéki vitára: választási kampány hevében sokféle ígéret hangzik el​

Az elmúlt időszakban parlamenti képviselőt semmilyen formában nem figyeltek meg vagy hallgattak le – jelentette ki Mesterházy Attila, miután találkozott az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatójával.

Lesznek válaszok Pegasus-ügyben?

 

Mesterházy Attila szerint minden apró vitát megpróbál a Fidesz felnagyítani, minden jelöltnek ezért van egy felelőssége abban, hogy ne lépje át a határokat. A Tóth Csaba - Hadházy Ákos vita kapcsán az Egyenes beszédben elmondta, hogy a vita más helyszínen megrendezésre kerül majd,

A magyar jogrendszer lehetőséget ad arra, hogy bizonyos intézkedéseket foganatosítsanak – mondta annak kapcsán, hogy a Karácsony Gergely tett egy ígéretet a vitán, hogy első héten zárolják az oligarchák számláit. Mesterházy Attila szerint a választási kampány hevében sokféle ígéret hangzik el, ami arra a választói igényre kíván rezonálni, hogy a lopással leszámoljanak.

Az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatójával való találkozás kapcsán elmondta, hogy az elmúlt időszakban nem figyeltek meg parlamenti képviselőt. Ő személy szerint arra volt kíváncsi, hogy van-e ilyen szoftvere a magyar államnak – erre nem kapott választ -, illetve mire használták ezt a szoftvert.

Varga Judittól is kért találkozót, de még nem kapott rá választ.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink