Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-09-15 04:43:00

Őszintén vallott Jakupcsek: "Ma már nem akarok megfelelni senkinek"

A műsorvezető a Blikknek beszélt arról, hogy évekkel ezelőtt eldöntötte: nem akar másnak látszani, mint amilyen.

Szeptember 25-én új műsor indul az ATV-n, Jakupcsek Gabriella vezetésével. A „Jakupcsek Night” promójához a Ponyvaregény című film ikonikus táncjelenetét alkották újra.

Jakupcsek az ötlet kapcsán a Blikknek elmondta: „Sokan az gondolják, hogy aki komoly műsort csinál, annak mindig szigorúan is kell viselkednie. Pedig én alapvetően attól, hogy precíz vagyok, egy nagyon laza, bevállalós nő is egyben, nagyon szeretek szórakozni és szeretem a humort. Aki ismer, tudja, hogy ilyen vagyok. Ma már nem akarok megfelelni senkinek, ha kedvem van és indokolt, akár táncra is perdülök. Sok mindenben láthattak már a nézők, most talán egy kicsit szokatlanabb oldalamat ismerik meg” – fogalmazott a műsorvezető, aki évekkel ezelőtt eldöntötte, hogy nem akar másnak látszani, mint amilyen.

„Azt látom, hogy az emberek belemerevednek egy képbe, amelyet magukról el akarnak hitetni. Már egészen fiatalon képesek ezt megtenni, mert azt hiszik, ezzel különféle előnyök is járnak. Én pedig döbbenten nézem, hogy miért” – mondta a lapnak.

A műsorvezető azt is elárulta, nem fél attól, hogy többen esetleg megrökönyödnek a videó láttán. „Az az ember kerüljön el, akinek nincs humora! A Jakupcsek Night című műsor sem neki szól majd” –jelentette ki.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink