Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-08-26 13:34:00

Reagált a Miniszterelnökség Karácsony kilátásba helyezett vétójára: “Komolytalan”, figyelemelterelés

Komolytalan, figyelemelterelés a fővárosi dugókról, a közlekedési káoszról - ezt válaszolta az atv.hu-nak a Miniszterelnökségi Sajtóiroda arra, hogy Karácsony Gergely vétót kér a Fővárosi Közgyűléstől a ’23-as atlétikai vb-re.

“Karácsony Gergely nyilatkozata komolytalan, főpolgármester úr egyértelműen a fővárosban uralkodó dugókról és a közlekedési káoszról akarja elterelni a figyelmet” - ezt a választ küldte az atv.hu kérdésére a Miniszterelnökségi Sajtóiroda Karácsony Gergely ma reggeli bejelentésére a 2023-atlétikai vb megvétózásáról.

A főpolgármester reggeli Facebook-videójában a Diákváros tervezett területén arról beszélt, a kormány a Fudan-törvénnyel megszegte a fővárossal való megegyezését, ezért itt az ideje, hogy ez a „gaztett” ne maradjon válasz nélkül. Bejelentette, hogy szeptember elsején a fővárosi közgyűlésnek azt fogja javasolni, hogy Budapest vonja vissza a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság megrendezéséhez szükséges hozzájárulását a Diákváros ellehetetlenítése miatt. A Demokratikus Koalíciónak már van egy beadványa a fővárosi közgyűlés előtt arról, hogy vétózzák meg az atlétikai világbajnokságot.

Ajánlom

További belföldi híreink