Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-07-29 19:22:00

Nagyon nagy a baj: Orbán Viktorhoz fordult a Greenpeace

A szervezet azt kéri a miniszterelnöktől és miniszterelnök-jelöltektől, hogy augusztus 31-ig hozzák nyilvánosságra 2022-től érvényes zöld programjukat.

Nyílt levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz és a miniszterelnök-jelöltekhez, hogy egy hónapon belül hozzák nyilvánosságra 2022-től érvényes zöld programjukat – számolt be a Euronews. A levelet személyre szólóan címezték meg és küldték el Orbán Viktornak (Fidesz), Dobrev Klárának (Demokratikus Koalíció), Fekete-Győr Andrásnak (Momentum Mozgalom), Jakab Péternek (Jobbik), Karácsony Gergelynek (Párbeszéd), Márki-Zay Péternek (Mindenki Magyarországa Mozgalom) és Pálinkás Józsefnek (Új Világ Néppárt).

„Zöld programjában kérjük, tegye egyértelművé, kormányra kerülése esetén miként védené meg Magyarország lakosságát az egyre intenzívebbé váló rendkívüli időjárási viszonyoktól, milyen konkrét intézkedéseket hozna a tiszta levegőért, tiszta vízért, a tiszta talajért, valamint a tiszta energiákra, tiszta gazdaságra és tiszta mezőgazdálkodásra való átállásért, és hogy mit tenne érdemben élővilágunk megőrzéséért” – áll a felhívásban.

A szervezet augusztus 31-ig várja az érintettek terveit.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink