Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-07-29 14:22:00

Durva szavakkal küldte el Budai Gyula Fekete-Győr Andrást, amiért örült Milák Kristóf olimpiai aranyérmének

A fideszes országgyűlési képviselő szerint kaméleon egy színtelen rész a nagyvilágnak Fekete-Győrhöz képest, az elnök és pártja – valamint a teljes ellenzék – pedig „zsigerből gyűlölik a magyar sportot”.

Nagyon kiborult Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő Fekete-Győr Andrásra – szúrta ki a Telex. A Momentum elnöke külön Facebook-posztban örült az úszó Milák Kristóf aranyérmének, Budai Gyulának azonban ez nem tetszett.

„Ez már a legalja az ellenzéknek! Persze azt eddig is tudtuk, hogy Fekete-Győr Andrásnak elég vastag bőr van az arcán, de amit Milák Kristóf olimpiai aranyérmét követően csinált, az már minden képzeletet túlszárnyal. Az olimpia »gyilkos« pártocska elnöke, aki mindent megtett azért, hogy Budapest ne rendezhessen olimpiát, a Facebookon örvendezett a második magyar aranyérmek!” – kezdi Facebook-bejegyzését Budai.

A képviselő szerint a kaméleon egy színtelen rész a nagyvilágnak Fekete-Győrhöz képest, aki „ugyanezt játszotta el a budapesti foci EB-n” is. „Mindenféle szarnak elmondta a magyar focit, majd ezek után ott páváskodott a Puskás Arénában a nemzeti válogatott mérkőzésein, és eljátszotta, hogy ő mekkora magyar drukker!” – fogalmaz Budai, aki szerint „Fekete-Győr és pártja, a Momentum, és a teljes ellenzék zsigerből gyűlölik a magyar sportot!”

„És ezek után jön ez az arcátlan Fekete-Győr, és eljátsza a »nagy magyart« Milák Kristóf aranyérme miatt! Na, elmentek a p.csába!” – zárja bejegyzését a fideszes politikus.

Nekiestek a kommentelők Hosszú Katinkának, Orbán Viktor megvédte az úszónőt

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink