Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-07-22 09:08:00

Rendőrautó őrzi Kásler Miklóst a házánál

Nem tudni, pontosan miért, de Budakeszin, az emberi erőforrások miniszterének háza előtt esténként egy rendőrautó áll, és ott marad egészen addig, amíg a Kásler Miklós munkába nem megy. A hatóságok hivatalosan nem erősítették meg, hogy Káslert védenék.

A Blikk ment ki a helyszínre, ahol a szomszédok megerősítették a helyzetet.

„Nem tudom napra pontosan, de tavasz vége vagy nyár eleje óta áll a miniszter úr háza előtt egy rendőrautó. Este 7 óra körül érkezik a napi ügyeletes, majd valamikor kora reggel távozik, mert amikor 8-kor én munkába indulok, már soha sincsenek itt. Bevallom, mi nagyon örülünk neki, hiszen így biztos, hogy nem törnek be sem hozzánk, sem a szomszédokhoz” – mondta egy környékbeli nő. 

A rendőrség azonban konkrétan nem erősítette meg a hírt.

„A rendőrök nem konkrét személy- vagy objektumvédelmi feladatot látnak el. A területileg illetékes rendőri szerv szolgálati feladatait a mindenkori közbiztonsági helyzet, illetve egyéb szakmai szempontok figyelembevételével látja el, a szolgálatot ennek megfelelően szervezi” – írták a lapnak, ahol az Emminek is küldtek kérdéseket, de a szaktárca még nem válaszolt. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink