Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-07-14 20:08:00

Dobrev Klára élő adásban reagált Novák Katalin kijelentésére: „vérlázító, felháborító a 25 ezer forintos utalvány”

Dobrev Klára Novák Katalinra reagálva megjegyezte, hogy nagyon sok pedagógussal beszél, és nem elégedettek a 25 ezer forintos utalvánnyal, megalázónak tartják azt.

„Vérlázító, felháborító és a pedagógusok megalázása” – szögezte le Dobrev Klára az Egyenes beszéd vendégeként Novák Katalinra reagálva. A DK miniszterelnök-jelöltje azt szeretné, ha a pedagógusok egy miniszternek is elmondhatnák az őszinte véleményüket.

Dobrev Klára szerint az ellenzék miniszterelnök-jelöltjei közül mindenki fantasztikus ember, nyilván ő is úgy indult neki a versenynek, hogy képes a legjobban elvégezni a feladatot – mondta Dobrev az IDEA Intézet elemzésére reagálva. 

Annak kapcsán, hogy a nemzet egyesítésére nagyon alacsony pontszámot kapott, úgy reagált, hogy „tekintsük ezt feladatnak”. Szerinte el kell kezdeni beszélgetni az emberekkel.

Dobrev Klára szerint az Unió legnagyobb kifogása az, hogy az OLAF szerint Magyarországon történik a legtöbb korrupciós ügy, valamint átláthatatlanok a viszonyok.

Ez nem csak az újjáépítési alapról szól, ha Orbán nem változtat a politikáján, el fogunk esni az uniós pénzektől - jelentette ki Dobrev Klára.

Ha Orbán Viktor megváltozik, akkor az ügyészségnek, az újságíróknak is szabadsága lenne, a bíróságoknak is függetlennek kellene lennie. Az Unió alapelveket vár, de Dobrev szerint ezek lennének a szükséges gyakorlati lépések.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink