Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-06-14 21:21:00

Galla Miklós: "megbántam, és arra kérem a kuratóriumot, hogy fogadják el az én bocsánatkérésemet"

Galla Miklós elismerte, hogy egyeseket túlzottan meghökkentett a produkciójával, ezért szeretne elnézést is kérni.​ Viszont továbbra is úgy gondolja, hogy jár neki a Karinthy-gyűrű.

Méltatlanság miatt nem kaphatja meg Galla Miklós a Karinthy-gyűrűt

 

Galla Miklós humoristát a napokban arról értesítette az MTVA, hogy visszavonja tőle a Karinthy-gyűrűt, amelyet június 24-én vehetett volna át kiemelkedő humoristatevékenysége elismeréséért. Kiderült, a visszakozás oka az, hogy nemrég Galla egy fellépésén a kollégák megdöbbenésére elővette a nemi szervét, és felhúzta rajta a bőrt előadás közben – írta meg az Index.

Galla Miklós az Egyenes beszéd vendégeként elmondta, nem ezt jelölték meg neki elsődlegesen a díj visszavonás okaként, hanem azt, hogy beállt Karácsony Gergely mögé. A humorista kijelentette, hogy soha életében nem politizált.

Arra a kérdésre, hogy a színpadi meztelensége miatt nem kapja meg a gyűrűt, Galla elmondta, hogy a művészi életnek része a meztelenség. A vitatott rendezvényen ott volt egy fotóművész nő, ő pedig mint előadóművész pózolt a színpadon, kettőjük együttműködéséből jött létre az ún. művészi testábrázolás.

Elismerte, hogy lehet egyeseket túlzottan meghökkentett a produkciójával, ezért szeretne elnézést kérni.

"Megbántam, és arra kérem a kuratóriumot, hogy fogadják el az én bocsánatkérésemet, és 24-én, az eredetileg is tervezett időpontban a hamvas kis praclimra húzzák fel a Karinthy-gyűrűt, ide való. A 2021-es Karinthy-gyűrű az az enyém" 

- mondta a műsorban Galla Miklós.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink