Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-06-11 06:26:00

Totális háború Böröndi Tamás özvegye és egykori jobbkeze között

A Vidám Színpad egykori igazgatójának, Böröndi Tamásnak a halála óta tart a háború a vezetésben. Sokan attól félnek, hogy a Straub Dezső és Götz Anna közötti viszály végül a társulat végét jelenti majd.

Totális háború Böröndi Tamás özvegye és egykori jobbkeze között

Nem csitulnak a kedélyek a Vidám Színpad vezetésében: Straub Dezső, művészeti igazgató és Götz Anna között egyre nagyobb a háborúskodás, ami akár a társulat végét jelentheti – írja az nlc.hu

"Három hónapja fel sem veszi a telefont" - nyilatkozta Straub nemrégiben Böröndi özvegyéről, a művészeti igazgató éppen ezért Budapesti Bulvárszínház néven kezdett új társulatot alakítani.

"A jövőkép gyönyörű volt, de a tragédia mindent átírt. (…) Az elmúlt hetekben inkább úgy láttam, a Vidám Színpad nem folytatódhat, legalábbis abban a formában, ahogy eddig működött, biztosan nem"

 – vélekedett Beleznay Endre, aki a Vidám Színpad számos produkciójában játszott.

Straub Dezső úgy tudja, fiatalokkal akar új bemutatókat tartani Götz. Az egykor nagy sikerű társulat tagjai azonban ezzel rendkívül nehéz helyzetbe kerülnek, mivel választásra kényszerülnek előbb vagy utóbb a két vezető között.

“Én most ott vagyok két ember között, mert Anna fájdalmát is átérzem, és Dezső tetteit is megértem. Csak reménykedem, hogy rendbe jöhet minden, hogy tisztázzák a dolgokat, most még lenne rá alkalom, csak nehogy már túl késő legyen. Ha Dezső új társulatot alapít, és az elindul, akkor már nehéz lesz megmenteni a Vidám Színpadot” – nyilatkozta a magazinnak Nyertes Zsuzsa. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink