Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-06-11 17:23:00

Hadházynak elege van Jakab Péterből

Hadházy Ákos komoly kritikát fogalmazott meg, miután a Jobbik és Karácsony Gergely is az MSZP-s Tóth Csabát támogatja az előválasztáson Zuglóban vele szemben.

„Azért támogatja a Jobbik Tóth Csabát a fővárosi, zuglói választókerületben, mert ő már többször bizonyította, hogy képes legyőzni a Fideszt. Ezzel Hadházy Ákos nemcsak adós maradt, de a kétharmadról is döntő borsodi időközi országgyűlési választáson megmutatta, hogy a csatamezőn mennyire lehet rá számítani” – ezt Jakab Péter, a Jobbik elnöke mondta a Telexnek.

A borsodi esetben, amelyre Jakab utalt, így történt: az ellenzék támogatását élvező jobbikos Bíró Lászlót Hadházy korrupcióval vádolta meg, majd, miután alul maradt a választáson, így nyilatkozott róla: 

„Ha Bíró nyert volna, nem csak egy rasszista indulatú ember került volna be a parlamentbe, hanem egy olyan ember, aki elég egyértelműen részt vett abban, hogy egy kis csapat valódi fejlesztés helyett magára költött 50 millió forint EU-s támogatás egy jelentős részét”

Hadházy Ákos most a Magyar Hangnak nyilatkozott: szerinte, 

„ha egy miniszterelnök nem tűri a kritikát, sértődékeny és bosszúálló, az tragédia az országnak. Ha egy miniszterelnök-jelölt ilyen, az rossz az ellenzéknek.”

„Ezek szerint az elnök úr nem értette meg az akkori kritikámnak a lényegét. Ez pedig az volt, hogy a lehető leghitelesebb és legjobb politikusokat kell indítani” – véli Hadházy.

Hadházy Ákos korábban Facebook-oldalán azt írta: szerinte az előválasztás a „sorozatos visszalépések miatt ugyanúgy színjáték jelleget kezd ölteni, mint ahogy színjáték a fideszes parlament.”

Megkezdte a közmunkát Hadházy Ákos

 atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink