Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-06-10 21:42:00

Hadházynak elege lett - brutálisan belerongyolt Jakab Péterbe

A független országgyűlési képviselő Facebook-oldalán reagált arra, hogy a Jobbik is a zuglói ellenfelét, Tóth Csabát támogatja az előválasztáson.

Mint már ismert, Karácsony Gergely után a Jobbik is beállt Tóth Csaba, az MSZP-Párbeszéd közös zuglói jelöltje mögé.

Az ugyancsak zuglói jelölt Hadházy Ákos Facebook-oldalán reagált a Jobbik lépésére.

A pártelnöknek, Jakab Péternek címzett posztjában felhívta a figyelmet arra, hogy a Tóth Csaba támogatásáról szóló bejegyzésben közölt képhez nem adta az arcát a jobbikos politikus, holott eddig mindig saját arcképével hirdette, ha a Jobbik beállt egy jelölt mögé. „Vagy elfelejtette őt odatenni a stáb, vagy ennyire szégyelli, amit tett” – vélekedik a független országgyűlési képviselő, aki „reméli, hogy az utóbbiról van szó. „Mert ha az előbbi, az azt jelentené, hogy a Jobbik elnöke még mindig nem értette meg, hogy csak akkor van esélye nyerni az ellenzéknek, ha elhiszik rólunk: nem csak remek szónoklatokban ígérünk változást, hanem komolyan is gondoljuk azt” – fogalmaz Hadházy, hozzátéve, hogy „ehhez a vetítés kevés, olyan jelöltek is kellenek, akikre nem vetül még a gyanú árnyéka sem”.

A képviselő úgy véli, a Jobbiknak most nem sikerült jól választania. „Persze az is lehet, hogy egyszerűen csak arról van szó, hogy a parlamenti pártok úgy alkudoznak, mint a kofák” – tette hozzá.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink