Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-06-09 13:20:00

Kertmozival kedveskedik szomszédainak Kárász Róbert

Az esti közösségi programot annak a társasháznak az udvarára szervezte az ATV műsorvezetője, ahol ő maga is él. Bacsó Péter A tanú című filmjére esett a választása indulásként. A hangulat pedig magáért beszélt, nem gondolta a tévés, hogy ilyen sikere lesz kezdeményezésének, amelynek folytatása is lesz.

Kárász Róbert az Index kérdésére elmondta, az ötlet onnan jött, hogy a lakókkal beszélgetve azt tapasztalta, hogy sokan a korlátozások feloldása ellenére sem mernek még nyilvános közösségi programokra elmenni. Hozzátette: „Az egész közösségi elven jött létre. Volt, aki lepedőt hozott, amit mások összevarrtak, és ebből lett a vetítővászon, én pedig a komplett hang- és vetítéstechnikát biztosítottam. Egy másik lakó büfét csinált, párizsis-vajas és lila hagymás zsíros kenyerekkel, amit üdítővel és borral egészített ki. Az udvarra mindenki hozta a saját székét, és egy plédet, hogy ne fázzon. Nagyon cuki volt, a lakók iszonyatosan boldognak tűntek.”

Arra a kérdésre, hogy mi lesz a következő film, még nem tudott válaszolni, viszont Szentiván-éj napjára már készül egy komolyzenei esttel. „Találtam egy hölgyekből álló vonósnégyest, úgy tűnik, rá is érnek június 23-án, így valószínűleg ők, azaz a Kollár Vonósnégyes tagjai lesznek a befutók. Illetve van egy gyerek a lépcsőházban, aki 10 éve csellózik, ő is megmutatja majd pár perc erejéig, hogy mire képes” – mesélte a portálnak a tévés.

Mint mondja, az egész program egy buli, aminek a lényege az örömszerzés, és arra jó, hogy a szomszédok megismerjék egymást.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink