Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-04-08 06:57:00

Megvan, ki vette meg a Hosszú Katinkától lopott edzésterveket

Fotó alapján be lehet azonosítani, ki vásárolta meg az edzéstervet. Azt ugyanakkor továbbra sem tudni, melyik magyar tréner adta el Katinka szellemi termékét.

A Blikknek nyilatkozó bennfentes biztos benne, hogy a szövetség megtalálja a tettest, aki komoly büntetésre számíthat.

Mi is megírtuk, hogy egy magyar szakember Németországban talált vevőt Katinka edzésterveire. Korábban Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke is elismerte, az úszónő segítségüket kérte az ügyben. A lap információi szerint a szövetség kapott egy fényképet a vásárlóról, ami segíthet eljutni a tolvajhoz is.

Az elkövető 50 ezer eurót, azaz 18 millió forintot kapott az ellopott tervek átadásáért.

Hosszú a volt férje, Shane Tusup felkészítésével nyert három olimpiai aranyat, de válásuk után egyedi módszereivel továbbfejlesztette az edzési módszert, így saját szellemi termékét adták el, amelynek segítségével kilenc világbajnoki és tizennégy Eb-elsőséget aratott lkészülését több szakember irányította az elmúlt években.

Petrov Árpád, aki 2018 nyara és 2019 novembere között volt Hosszú trénere, korábban arról nyilatkozott, nem hisz benne, hogy valaki tényleg eladta volna Hosszú edzéstervét.

Nincs olyan ember, aki ennyire sok pénzt áldozna egy edzéstervre, amely ráadásul nincs is személyre szabva– mondta néhány hete Petrov a lapnak. Most viszont egyre biztosabbnak tűnik, mégiscsak volt, akinek megért milliókat a dokumentum, hiszen már fotó is van a vásárlóról...

Megérkezett a Hosszú Katinka dokumentumfilm első előzetese

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink