Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-04-08 16:21:00

Budai durván nekiment Gyurcsánynak, szerinte “agyára ment a Pfizer”

“Önmagából kivetkőzés, vérben forgó tekintet és érthetetlen szavak tömkelege hagyta el Gyurcsány Ferenc száját” - Budai Gyula nekiment a DK elnökének, aki tegnap a parlamentben azt szegezte a kormánytagoknak, hogy “el fogják vinni őket”, ha az ellenzék győz ‘22-ben.

“Gyurcsány Ferencnek agyára ment a Pfizer…..Soha nem gondoltam volna, hogy a Pfizer vakcinának ilyen mellékhatásai is léteznek, mint amelyek tegnap Gyurcsány Ferencen mutatkoztak az Országgyűlésben, felszólalása közben” - posztolta a Facebook-oldalán Budai Gyula, aki aztán nagyon durván nekiment a DK elnökének.

Az előzmény: tegnap a parlamenti ülésen napirend előtt Gyurcsány Ferenc - a járványügyi magas számok, a negatív rekord miatt - a kormánynak szegezte, hogy ha az ellenzék győz jövőre, a kormány tagjait “el fogják vinni”, nem lesz számukra kegyelem.„Foglalkozási körben elkövetett gondatlan veszélyeztetésnek hívják ezt, vagy talán még annál is többnek” – helyezte kilátásba Gyurcsány Ferenc.

Budai Gyula - mint írja - rákeresett az interneten a Pfizer vakcina esetleges mellékhatásaira, “de ott csak ilyenek szerepeltek, mint fejfájás, bőrpír és esetlegesen hőemelkedés” - humorizált.

"Ezek szerint a Gyurcsány Ferencnek beadott Pfizer vakcina teljesen mást hozott ki a „mi Ferencünkből”, mint amit az orvostudomány leír – gyűlöletet, börtönnel fenyegetést, minden kormánypárti tisztviselő és politikus elvitelét, meg hasonlók.

Lehet, hogy Gyurcsány Ferencnek mégiscsak a kínai, vagy az orosz vakcinát kellett volna beadni?!” - posztolta a Fidesz politikusa.

Mint írja “ezt már nem tudjuk meg, mert Gyurcsány Ferenc gyorsan beoltatta magát”, állítva: “a híveit lebeszélte az oltakozásról”.

Ajánlom

További belföldi híreink