Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-04-07 14:54:00

Ételfutár lett az Apostol együttes frontembere

Meződi József családi étterme a pandémia miatt tavaly november óta nem fogadhat vendégeket. A 79 éves énekes ezért minden nap déltől estig házhoz viszi a megrendelt ételeket.

„Muszáj valamit csinálnom, hogy ne haljak bele az unalomba, mert én hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy mindig van valami dolgom. Így pedig a rajongókkal is személyesen tudok találkozni. Sokan meg is lepődnek, és először nem értik mit keresek a házuk előtt, de nagyon örülnek, hogy ha csak így is, de tudunk találkozni. Persze fokozottan figyelek ilyenkor is a távolságtartásra, a maszk és a kesztyű használatára és a megfelelő kézfertőtlenítésre. Szerencsére eddig sikerült megúsznom a vírust, egy hete pedig megkaptuk már a második oltást a nejemmel, így hamarosan teljesen védettek leszünk” – nyilatkozta Meződi József az AcNews.hu-nak.

Arról is beszélt az énekes, hogy igyekszik karbantartani a hangját, ezért hetente kétszer otthonában énekel gyakorlásképp. „Emellett minden nap tornázok, és sokat vagyunk kint a kertben is a feleségemmel, most, hogy már itt a jó idő” – fogalmazott a zenész, és hangsúlyozta, hogy próbálja hasznosan eltölteni a rengeteg szabadidejét.

atv.hu

Jól kezeli a járványt a kormány?

 

Ajánlom

További belföldi híreink