Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-04-06 08:16:00

Meg sem ölelhette újszülöttjét a koronavírusos anyuka: hét gyermekkel maradt özvegyen férje

Lélegeztetőgépre kötve, császármetszéssel szülte meg hetedik gyermekét a súlyos koronavírus-beteg kismama.

Meg sem ölelhette újszülöttjét a koronavírusos anyuka: hét gyermekkel maradt özvegyen férje
Képünk illusztráció

A szentistváni Vas Zsolt felesége, Kitti március 15-én adott életet utolsó gyermekének - írja a Bors.

Az asszonyt ekkor már lélegeztetőgép tartotta életben. Többé pedig nem is tért magához a hétgyermekes anyuka, így legkisebb fiát, Zentét már nem tarthatta karjaiban. Férjének ezután egyedül kell megbirkóznia hét gyermekük felnevelésével.

Zsolt még csak el sem tudott búcsúzni feleségétől a szigorú járványügyi szabályok miatt. Az apuka a történtek ellenére igyekszik erős maradni, hogy minden erejével gyermekei nevelésére tudjon fókuszálni. Szerencsére nem maradt egyedül a feladattal, jelenleg anyósa segíti a gyermeknevelésben.

A gyászoló apuka azonban ragaszkodik hozzá, ha Zente éjszaka felsír, ő legyen az, aki felkel hozzá. A többieket is nagy gonddal látja el: főz, mos, takarít, elmondása szerint már van gyakorlata benne.

A történteket nem tartotta titokban családja előtt, már mindent tudnak a kicsik, akikkel naponta imádkozik édesanyjukért.

"Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza tagjai vagyunk, és hitünk szerint örökre összetartozunk, ezen Kitti halála sem változtat" - nyilatkozta.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink