Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-03-08 20:41:00

Vona nem zárja ki a lehetőséget, hogy visszatér a politikába

A Jobbik egykori miniszterelnök-jelöltje nem zárja ki a lehetőséget, de most nem érez semmiféle hívást.

Nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy majd egy adott ponton pártpolitikával foglalkozzak újra, de most nem érzek semmiféle hívást 

– jelentette ki Vona Gábor, a Jobbik egykori miniszterelnök-jelöltje az Index Kibeszélő című műsorában.

Vona Gábor a múlt héten jelentette be, hogy az általa alapított Második Reformkor Alapítvány március 14-én egy „online népszavazást” indít arról, hogy a külföldön dolgozó magyarok is szavazhassanak levélben. Abban bízik, hogy az ügy mögé akár az ellenzék és a kormánypártok is oda tudnak állni.

Vona az interjúban arról is beszélt, annak ellenére, hogy Gyurcsány Ferenccel szemben kezdett el politizálni, mégis őt tartja a magyar közélet egyik legtehetségesebb politikusának. Az egykori pártelnök szerint, ha az ellenzéki összefogás győz a választásokon, végül Gyurcsány akarata fog érvényesülni.
Lényegében eddig minden a forgatókönyve szerint zajlik – mondta Vona a Kibeszélőben.

A Jobbik volt elnöke az Indexnek arról is beszélt, hogy Karácsony Gergelyt tartja legesélyesebbnek Vona Gábor, hogy az ellenzék miniszterelnök-jelöltje legyen. Korábban a Viccen kívül című műsorban arról is szólt, nehéz lesz az ellenzéknek vidéken győzni, és ma még mindig inkább a Fideszt tartja a 2022-es választás esélyesének, nem az ellenzéket.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink