Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-03-08 17:47:00

Londonban hagyott magyar utasokat a Wizz Air

Halogatták a becsekkolást, folyamatosan „hátrébb küldték őket”, végül bezárták a kapukat és ott hagyták a reptéren a magyar utasokat.

Egy utas számolt be az Indexnek arról, hogy hiába voltak négy órával az indulás előtt a reptéren, nem tudtak felszállni a Wizz Air vasárnap esti London-Luton és Budapest közötti járatára.

Körülbelül 35 magyar ember maradt így a repülőtéren, köztük egy héthónapos terhes és egy kerekesszékes is, akinek a csomagját elszállította ugyan a gép, őt magát azonban már nem.

"Többen vagyunk, akik hazaköltözés miatt repültünk volna, azaz nincs hova visszamennünk, saját költségünkön vettünk ki egy hotelszobát, és vásároltunk újabb repülőjegyet szerdára. Ma újra a reptéren jártunk, de a reptéren csak annyit mondtak, hogy a felelősség a Wizz Air légitársaságé" - írta meg az utas.

Elmondta, hogy társaival megkeresték a Wizz Airt,  ahonnan először nem kaptak érdemleges választ, majd annyit közöltek: az utasok hibája, hogy nem szálltak fel a gépre, kártérítésre pedig ne számítsanak.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink