Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-03-08 17:36:00

Elnézést kért a BRFK a sértő posztért - viccnek szánták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nőnap alkalmából "viccesnek szánt "Facebook-posztban köszöntötte a hölgyeket. A fogadtatás azonban nem volt felhőtlen, legtöbben sértőnek találták.

A BRFK eredeti posztjában azt írta, hogy a nők szerintük naponta átlagosan 13 ezer szóval többet beszélnek, mint a férfiak, életük során átlagosan 1 évet öltenek el azzal, hogy eldöntsék, hogy mit vegyenek fel, 2 százalékuk ismeri el magáról, hogy gyönyörű.

A kommentelők azonnal nekiestek a posztnak, legtöbben gúnyosnak és sértőnek érezték a bejegyzést.

A BRFK ezután törölte azt, új köszöntést tett közzé és elnézést kért mindenkitől.

A javított bejegyzéshez a rendőrnők is hozzászóltak, próbálták csitítani hölgytársaikat és tisztázni a félreértést:

"Kedves kommentelők! A férfi rendőr kollégáink a mai posztot szeretetteljesnek és viccesnek szánták. Elfogadjuk, hogy mindenkinek nem tetszhet. Az biztos, hogy SENKIT nem akartak megbántani. Mi, rendőrlányok, asszonyok köszönjük, hogy vannak nekünk. A rosszindulatú, rosszindulatot feltételező posztokra eddig sem, és ezután sem fogunk reagálni. A humort továbbra is örömmel fogadjuk ebben a mindannyiunknak nehéz időszakban. Arra viszont nyomatékosan szeretnénk kérni mindenkit, hogy ne általánosítson! Ha a környezetében tud bántalmazott nőről, haladéktalanul értesítse a rendőrséget!"

JAVÍTOTTUK! EGY PICI HUMORT SZERETTÜNK VOLNA BELEVINNI! Köszönjük a jószándékú jelzéseket! ❤️ Azt tudjátok, hogy...

Publicado por BRFK Információs Portál en Lunes, 8 de marzo de 2021

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink