Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-03-07 11:51:00

Súlyos kritika Gyurcsánytól: ami az elmúlt napokban történt, az a kormány Waterlooja

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint a németek, a dánok és a franciák vihették el Magyarország elől a Moderna vakcinát, mert azt a kormány nem hívta le.

Gyurcsány Ferenc videójában arról beszél, állandóan vita van arról, hogy ki kormányzott jobban, és ez így természetes. A DK elnöke szerint, az, ami az elmúlt napokban történik, az a kormány „Waterlooja”. „Ha valaki nem tudja megszervezni, hogy 74 ezer embert beoltani, miközben azt mondták korábban, hogy százezreket is. Az utolsó pillanatban lemondják, aztán mégse mondják le, aki odamegy, mégis megkapja... ez elég gáz” – fogalmazott.

Gyurcsány szerint, ha kiderül a hétvégén, hogy a Magyarországnak járó Moderna-vakcinából nem hívta le a kormány az országnak járót, és elvitték a németek, dánok és franciák, mert a kormány ügyeskedik más vakcinákkal, az még inkább „gáz” – mondta.

Egészen elképesztőnek nevezte, hogy ilyet csinál Magyarország kormány, ez szerinte közös szégyenünk, de nem közös hibánk. „Ez Orbán Viktor hibája, mi fizetjük az árát” – zárta a videóját.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink