Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-03-05 20:19:00

Újra egészségügyi dolgozónak áll László Imre, Újbuda polgármestere

László Imre újra orvosként fogja segíteni a betegeket, amikor a rendelőintézetek számára elrendelik a tömeges oltást. Az önkormányzat vezetését nem engedi ki a kezei közül.

Amikor a rendelőintézetek számára elrendelik a tömeges oltást, újra egészségügyi dolgozó lesz László Imre – ezt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában jelentette be Újbuda polgármestere. László Imre elvégzi polgármesteri feladatait, ezután szeretne segíteni a rendelőintézetben.

Mint mondta, lelkiismereti válságot okoz számára, hogy ebben a járványhelyzetben az íróasztala mögött ül, ezért kimegy a rendelőintézetbe és egyszerű orvosként fog segíteni. Azt a munkát fogja elvégezni, amit a rendelőintézet főigazgatója mond neki, ha kell az oltóponton tevékenykedik, ha kell, beszélget a betegekkel.

A polgármester hangsúlyozta, hogy az önkormányzat vezetését nem engedi ki a kezei közül. „Aki ezt kritikával illeti, az önmagáról mond véleményt. Ebben az időszakban minden segítségre szükség van” – fogalmazott. A felesége, aki több intézet gazdasági vezetője volt, az adminisztrációban fog segíteni.

Újbuda polgármestere orvosi diplomáját 1972-ben szerezte, több mint 40 évig volt gyakorló orvos, több egészségügyi intézményt vezetett, köztük a Szent Imre Kórházat.

Újra egészségügyi dolgozónak áll Újbuda polgármestere

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink