Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-03-05 04:30:00

Annyit ivott az anya, hogy 5 éves fiát vádolta a volt férje halálával, majd ütni-vágni kezdte a gyereket

Öt éves kisfiát bántalmazta egy részeg anya Nagykanizsán. A nő többször megütötte a gyermeket majd a fürdőkádba akarta fojtani. A kisfiú meztelenül szaladt ki az utcára és egy járókelőtől kért segítséget. Az ügyészség kiskorú veszélyeztetése és gyilkossági kísérlet miatt vádat emelt a nő ellen. Az ATV Híradó riportja.

Italozott az anya, és délutánra olyan állapotba került, hogy azzal vádolta gyerekét, hogy miatta halt meg a volt férje. A lerészegedett nő dühében ütni-vágni kezdte az 5 éves kisfiút.

A gyermek olyan sokkos állapotba került, hogy meztelen felsőtesttel kifutott az utcára és egy járókelőtől kért segítséget.

A szakember szerint a bántalmazás olyan traumát okozott a gyereknek, hogy felnőttként kapcsolatteremtési gondjai lehetnek. Dóber Valéria pszichológus elmondta, „a gyermek életében az azt jelenti hogy az anya aki az elsődleges gondozója aki megszülte , akinek az lenne a feladata hogy biztonságos hátteret adjon a gyereknek, ő az aki az életére tör és a későbbi kapcsolatait felnőtt ez befolyásolni fogja."

Az ügyvéd szerint a nő hosszú évekre börtönbe kerülhet. Rinfel János ügyvéd azt hangsúlyozta, hogy „jelen esetben az ügyészség az emberölés előkészületnek büntette mellett kiskorú veszélyeztetése bűntett miatt emelt vádat, így a halmazati büntetés felső határa hét év".

A kisfiúnak a lelki sérülések mellett kívül nyolc napon belül gyógyuló fizikai sérülései keletkeztek a bántalmazás során.

Meg akarta fojtani saját kisfiát egy részeg anya

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink