Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-03-03 13:20:00

Kunhalmi Ágnes beoltatja magát a kínai vakcinával, ha sorra kerül

"Beoltatom magam és mindenkit arra kérek, hogy oltassa be magát. Ha Kunhalmi Ágnes magyar állampolgárnak a kínai vakcina jut, akkor elfogadom a kínai vakcinát, be fogom oltatni vele magam" – jelentette ki az MSZP társelnöke az ATV Startban. ​

Az MSZP társelnöke hozzátette: egyet kér a Fidesztől, hogy innentől kezdve ne kommunistázza „az országgyűlésben és a propagandalapjaiban". Kunhalmi szerint ha „házal a kommunista vakcinával, a kínai vakcinával, akkor legalább ne terelje politikai síkra" a kérdést. Az MSZP végig orvosszakmai kérdésnek tekintette az ügyet, a háziorvosok is azt mondják, hogy be lehet adatni.
 
„A véleményük időközben annyiban változott, hogy a harmadik hullám megérkezett, el kellett volna kerülni, de nem tudtuk elkerülni. Megjöttek a mutánsok, ami nagy szívfájdalmamra a gyerekeket és az ifjú korosztályt támadja nagyon agresszíven"- tette hozzá.
 
Ha jónak tartják a kínaiak a vakcinájukat, akkor beadhatnák az Európai Gyógyszerügynökséghez engedélyeztetni – mondta Kunhalmi Ágnes, aki szerint az EMA a bizalmat jelentette a magyar társadalomban nagyon sokáig, még mindig a többség azt fogadná el legszívesebben. „De én is azon az állásponton vagyok most már, hogy a be nem adott vakcina a legkárosabb" – tette hozzá az MSZP társelnöke.

5500 egészségügyi dolgozó nem írta alá az új szerződését, inkább felmondtak

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink