Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-03-03 12:02:00

Fekete- Győr András: Orbán Európa helyett Oroszországot választja

„Több évig tartó bénázás után ma talán tényleg kiveti magából az Európai Néppárt a rohadt narancsot” – írja Facebook-oldalán Fekete-Győr András.

A Momentum elnöke szerint a Fidesz inkább elmenekültek az „őket kidobni készülő pártcsaládból.” A Néppártból való „kiszorulásuk” azt mutatja – olvasható Fekete-Győr bejegyzésében, hogy „hiába hangoztatja Orbán Viktor, hogy ő csak a keresztény-konzervatív gyökerekhez akar visszatérni, pont a korábbi keresztény-konzervatív szövetségeseinek lett elege belőle. És hiába támadják azzal a jogállamisági mechanizmust, hogy az csak „politikai fegyver”, mindenki tudja, hogy egyszerűen csak lopni akarnak.”

Azt írja a Momentum elnöke, hogy „Orbán ma tovább távolodott Európától, és tovább közeledett valódi szövetségeséhez, Vlagyimir Putyinhoz. Lassan talán arra is megnyílik a lehetőségük, hogy minden európai szövetségüket hátrahagyva az orosz elnök Egységes Oroszország pártjával kössenek szoros szövetséget és barátságot. Tőlünk aztán nyugodtan mehetnek Moszkvába – csak az országot ne vigyék magukkal.”

NÉPPÁRTI KILÉPÉS: ORBÁN EURÓPA HELYETT OROSZORSZÁGOT VÁLASZTJA Több évig tartó bénázás után ma talán tényleg kiveti...

Közzétette: Fekete-Győr András – 2021. március 3., szerda


atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink