Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-03-02 19:39:00

Dúró Dóra keményen beleszállt Jakab Péterbe

A Mi Hazánk elnökhelyettes közösségi oldalán reagált azokra a hírekre, miszerint Fekete-Győr András és Gyurcsány Ferenccel elszámoltatást ígér egy esetleges kormányváltással, míg Jakab Péter csak azért „zsidózott” korábban, mert negatívan hatott rá az a közeg, ami most már a Mi Hazánkban van.

Az elszámoltatással kapcsolatban Dúró Dóra megjegyezte, szerinte éppen azokkal kellene kezdeni az elszámoltatást, akikkel a Momentum elnöke szövetségre lépett, és „ők éppen vissza szeretnének juttatni a hatalomba”.

Jakab Péterrel kapcsolatban pedig azt írta, a Jobbik elnökének is „Gyurcsány Ferenc kellett a megvilágosodáshoz”. Úgy fogalmazott: „bizonyára sokat tanult ilyen politikusok oldalán, akik szemrebbenés nélkül taszították nyomorba magyarok millióit, és azt is bemutatták, hogyan kell végighazudni másfél-két évet, amikor pedig kormányozni kellene.”

A végén azt hangsúlyozta, hogy szemben a kormánypárttal, és szemben az ellenzéki szövetségi erőkkel, a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szemben áll az elmúlt 30 évvel. És „sem a Gyurcsány Ferenc vezetésével egyesült balliberális tömbbel, sem Orbán Viktor urambátyámrendszerével nem kötünk szövetséget”, hozzátette, minden választókerületben saját jelöltet állítanak, ahogy saját miniszterelnök-jelöltet is indítanak Toroczkai László személyében.

Egyre röhejesebb hazugságokat mondanak a baloldali politikusok: Fekete-Győr András Gyurcsány Ferenccel szövetségben ígér...

Közzétette: Dúró Dóra – 2021. március 2., kedd


atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink