Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-02-27 17:28:00

Az MSZP szolidaritási alapba utalja a képviselői fizetésemelést

"Képviselői fizetésemelés: az MSZP-frakció tagjai a Szolidaritási Alapba utalják a pénzt" - olvasható a párt Facebook-oldalán.

Mint olvasható: "Az MSZP országgyűlési képviselői ahogyan eddig is, úgy ezután is a párt által létrehozott Szolidaritási Alapba juttatják el a fizetésemelésüket, amelyen keresztül a párt különböző karitatív és segélyakciókat támogat.

Az MSZP az elmúlt időszakban a Szolidaritási Alapon keresztül közel 12 tonna tartós élelmiszer vásárlásával, az iskolakezdés költségeinek enyhítésére és a járvány elleni védekezésre majd a karácsonyi ünnepek szebbé tételére indított karitatív akcióival nyújtott segítséget azoknak a családoknak, akiket a járvány lehetetlen, vagy nehéz helyzetbe hozott.

Mindezek mellett az MSZP ezen az alapon keresztül közvetlen segítséget tudott nyújtani a frontvonalban, az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozók számára tisztítószerek, fertőtlenítőszerek és védőfelszerelések beszerzésével. Továbbá a járvány elleni sikeres védekezés érdekében döntött a párt Országos Elnöksége a Fővárosi Önkormányzat pedagógus tesztelési akciójának támogatásáról.

Amennyiben tehát emelkedik képviselőink fizetése az annyit jelent, hogy több kerül a Szolidaritási Alapba, több pénz jut a támogatásra méltó és érdemes ügyekre."

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink