Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-02-26 13:16:00

Kunetz az emelt szintű készültségről: gondolom ez kimerül a zászlófelvonásban és a betegek vigyázzállásban való fogadásában

Az egészségügyi szakértő szerint ugyanis a kormány szétveri a megmaradt rendszert is a jogállási törvénnyel, pont akkor, amikor majd' minden kézre szükség lenne.

Kunetz Zsombor Facebook-oldalán azt írja: emelt szintű készültséget rendelt el a kórházakban Orbán Viktor, és szigorúbb szabályozást ígér az afrikai ingázókkal szemben.

"Utóbbit értem, előbbi jelentését találgatom. Tehát szétveri a megmaradt rendszert is a jogállási törvénnyel, pont akkor, amikor majd' minden kézre szükség lenne. Gondolom ennek fényében az elrendelt emelt szintű készültség ki fog merülni a zászlófelvonásban, és a beérkező betegek vigyázzállásban és Himnusz éneklésével való fogadásában. Hátha majd ez segíteni fog a betegeken az egészségügyi ellátás helyett, mert orvost, ápolót elüldöznek" - fogalmaz.

Hozzáteszi: talán kiosztják majd "azokat a lélegeztetőgépeknek csúfolt eszközöket, amelyeket horkolásgátlás céljából otthoni használatra tervezetek".

Kunetz egy listát is írt arra az esetre, ha "valami komolyat is gondol a miniszterelnök úr". Itt említi az oltás iránti bizalom növelését, "nem kamu bevizsgált oltóanyagok, hanem uniós szinten is jóváhagyott vakcinák használatával", a tesztelést és az FFP2-es maszkok biztosítását, illetve azok kötelezővé tételét közösségi helyeken. Emellett felsorolja az iskolák online oktatásra való átállását felső tagozattól, a tisztességes, átlátható, követhető oltási terv elkészítését, átlátható kommunikációt, valamint "Operett Törzs helyett szakértői kormány megalakítását, végül megnyugtató rendezését az egészségügyi dolgozók új jogállási törvényével kapcsolatban."

Emelt szintű készültséget rendelt el a kórházakban Orbán Viktor, és szigorúbb szabályozást ígér az afrikai ingázókkal...

Közzétette: Dr. Kunetz Zsombor MBA – 2021. február 26., péntek

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink