Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-02-24 14:18:00

Koronavírus miatt a kiskunhalasi járványkórházban ápolnak egy fideszes képviselőt

Facebook-oldalán azt írja, élete legnagyobb megpróbáltatását éli át.

Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselő koronavírus-fertőzés miatt kórházba került – ezt ő maga tudatta szerdán nyilvános posztban Facebook-oldalán, amit a Telex vett észre. Bányai azt írta, a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban ápolják, ahol jó kezekben van, orvosai, ápolói mindent megtesznek a betegek gyógyulásáért.

"Életem legnagyobb megpróbáltatását élem át, ennyire beteg még sosem voltam, de fel fogok épülni!" – írta a saját állapotáról. Bányai arra buzdítja az embereket, hogy ne válogassanak, oltassák be magukat, amint lehetőségük van rá.

"Sajnos most egy versenyfutás zajlik, a sorsunk azon múlik, hogy milyen gyorsan tudjuk a lakosság minél nagyobb részét védetté tenni az oltásokkal. Bár én is megkaphattam volna már a védőoltást! Amerikait, németet, angolt, oroszt, kínait, bármelyiket, hogy elkerüljem ezt az állapotot. Minden betegtársamnak mielőbbi, szövődményektől mentes gyógyulást kívánok, és kérem, hogy aki tud, imádkozzon mindannyiunk gyógyulásáért!" - írta bejegyzésében a politikus.

Kedves Barátaim! Családtagok, munkatársak, ismerősök, barátok után sajnos én is megfertőződtem ezzel a...

Közzétette: Bányai Gábor országgyűlési képviselő – 2021. február 24., szerda
Erősen mutálódott hibriddé egyesült két koronavírus-variáns

 atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink