Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-02-23 13:39:00

Szabó Tímea keményen nekiment Kövér Lászlónak az ellenzéki vizsgálóbizottság miatt

A Párbeszéd képviselője azután üzent Kövér Lászlónak, hogy a házelnök vitatta az ellenzéki járványkezeléssel foglalkozó vizsgálóbizottságot.

Kövér Szabó Tímeának küldött levelében kifejtette, higy a bizottság egy "jogalap nélkül" működő "látszatbizottság", és megtévesztheti a nyilvánosságot. A politikus a házelnök írását "pánikrohamnak nevezte, és pontokba szedve cáfolta meg az őket ért kritikákat. 

Szabó többek között azt írta, hogy ők az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezték február elején, aminek keretében javasolták egy parlamenti vizsgálóbizottság felállítását, a kormánypárt azonban távol maradt. 

"A Covid 2021 Vizsgálóbizottság minden ülésen hangsúlyozza, hogy továbbra is várják a kormánypártok képviselőit, hogy csatlakozzanak a bizottság munkájához" - írta Szabó. 

Szerintük Orbánéknak nem érdeke, hogy kiderüljön, hogy zajlott a járványkezelés. 

"Üzenem Kövér Lászlónak, hogy a nyilvánosságot Orbán Viktor és kormánya téveszti meg akkor, amikor a vakcinakáoszban össze-vissza hazudozik az oltóanyagokról, ezzel teljes bizonytalanságban tartva milliókat" - fejtette ki Szabó Tímea. 

Kövér László megpödörte bajuszát és azzal a lendülettel megfenyegette a Covid 2021 Vizsgálóbizottságot! Az imént levelet...

Közzétette: Szabó Tímea – 2021. február 23., kedd
Elkezdte munkáját a Covid 2021 vizsgálóbizottság

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink