Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-02-23 15:21:00

Dúró Dóra: abszurd, hogy kaszinóba lehet menni, étterembe pedig nem

Óriásplakát-kampányt indít a Mi Hazánk a "túlzott lezárásokkal szemben". Dúró Dóra szerint ők elsősorban a lezárásokkal kapcsolatos észszerűtlenségekre akarják felhívni a figyelmet.

A Mi Hazánk elnökhelyettese az oltások kapcsán megjegyezte, hogy mindenképpen káros politikai kérdést csinálni a vakcinákból. Dúró az ATV Startban elmondta, hogy szakmai kérdésről van szó, de az ezzel kapcsolatos szakmai vita sem a vakcinák esetében, sem a lezárásokkal kapcsolatban nem történt meg.

A Mi Hazánk plakátkampánya szimbolikus lesz, fel akarják hívni az figyelmet a szerintük észszerűtlen döntésekre, mint például az, hogy a kaszinók nyitva lehetnek, míg a vendéglátóegységek nem.

A 8 órai zárás hatására nagyobb zsúfoltság alakul ki a boltokban, ez sem hatékony intézkedés a járvány elleni védekezés szempontjából a Mi Hazánk szerint.

Dúró Dóra elmondta, hogy a Mi Hazánk volt az első párt, amely a nyitás mellett felemelte a hangját. Példaként hozta az állatkerteket, amelyek szabadtéri programot jelentenek, míg a bevásárlóközpontokban, zárt tereken összezsúfolódnak az emberek.

Az idős csoportok védelmét kell hangsúlyozni, oda kell erőforrást csoportosítani, de akikre nem veszélyes a vírus, azok életét minél hamarabb vissza kellene állítani - tette hozzá

Minden megyében 1 óriásplakátot helyeztek ki, plakátonként 30 ezret fizetnek érte - mondta Dúró.

Arra a kérdésre, hogy az ellenzéki összefogásban részt vennének-e, ha hívják őket, Dúró határozottan kijelentette, hogy semmiképpen sem: "a Mi Hazánk Gyurcsány-mentes ellenzék volt eddig is, és ezután is az lesz".

Óriásplakát-kampányt indított a Mi Hazánk „a túlzott lezárások ellen”

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink