Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-02-13 11:59:00

Kulka János tartja a lelket Csűrös Karolában

A 84 éves színésznő másfél éve vesztette el férjét, Horváth Ádámot, a koronavírus járvány miatt pedig a négy fal közé kényszerült.

Kulka János és Csűrös Karola barátságát a Szomszédok forgatása pecsételte meg, igaz már korábban is ismerték egymást, de kapcsolatukat a telenovella mélyítette el. Mint mondja Karola, a férje is, akinek köszönhető a Szomszédok sorozat, nagyon szerette Kulkát, összejártak, és szinte már családtagnak számított. Nem véletlen, hogy ezekben a bizonytalan időkben is támaszai egymásnak. „Be vagyok zárva a négy fal közé, de szerencsére van segítőm, nem vagyok egész nap egyedül, a szeretteim pedig intézik a bevásárlást és az egyéb ügyeket” – nyilatkozta a Blikknek Csűrös Karola.

Azt is elmondta, hogy most „hetente többször is beszélünk, nagyon aranyos, gyakran keres és érdeklődik. Mondja mindig, hogy legszívesebben jönne és mennyivel jobb lenne, ha élőben tudnánk beszélni, de ez most nem lehetséges. Ennek ellenére nem rest és hív, ilyenkor pedig nagyokat beszélgetünk. Sokat nosztalgiázunk, próbál vigasztalni, ha szomorú vagyok a férjem elvesztése miatt, mindig van pár jó szava, ami erőt ad nekem. Közben pedig tudom, hogy neki is nagyon hiányzik Ádám. Elérzékenyül ő is, ha szóba kerül a férjem. Nehéz ez mindkettőnknek, talán azért is tudjuk ennyire támogatni egymást, mert tudjuk, mennyit is jelentett ő mindkettőnknek.”

Megjegyezte Csűrös Karola, hogy a 2016-ban sztrókon átesett Kulka János beszéde mennyit javul. Azt mondja, minden beszélgetésnél egyre jobban és bátrabban formálja a szavakat. Sokat szoktak arról is beszélgetni, hogy milyen jó lenne visszatérni a színpadra egy közös darabbal.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink