Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-02-13 07:59:00

Blikk: Varga Judit válik a férjétől - a miniszter nem erősítette meg az értesülést

A lap információi szerint 13 év után válik az igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter. A miniszter és férje nem erősítette meg az értesülést.

Varga Judit és Magyar Péter a Blikket legutóbb karácsonykor engedték be az otthonukba, de nem utaltak a válásra. A lap hozzátette, hogy azt viszont elmondták, hogy nem olyan egyszerű az életük, mint 15 évvel ezelőtt, amikor megismerkedtek. 

Varga Judit a Facebook-oldalán férjével egy közös közleményben tudatta, hogy a magánéletét érintő kérdésekre nem kíván választ adni, és nem erősítette meg az értesülést.

"A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől. Tisztelettel: Varga Judit és Magyar Péter"

Varga Judit nemrég leadott vagyonnyilatkozatában még férj és feleségként szerepeltek, és azzal kerültek be az újságokba, hogy kétszázmillió forint értékben vásároltak ingatlant Budán a férjéve, amiből nyilcmimllió volt az önerő, a többit hitelből fedezték. Az igazságügyi miniszter szintén a Facebookon reagált a hírre. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink