Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-31 05:29:00

Hajtóvadászat indult egy bűnöző ellen, a rendőrség az Ön segítségét kéri

Hajtóvadászatot indított a rendőrség a TEK bevonásával Baranya megyében egy bűnöző ellen, akiről többen azt mondták, hogy a börtönből szökött meg. Ezt azonban a rendőrség nem erősítette meg. Ma annyi derült ki, hogy megtalálták a meneküléshez használt autót. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Pécsen, Mohács környékén, de Pécsváradon is felbukkantak kommandósok járművei. Pécsváradon és a közeli erdők fölött sokáig körözött a helikopter is. Délelőtt már Lovászhetényben talált rá stábunk a kutató egységekre. Azt, hogy itt mit csináltak, nem derült ki. A közeli Pécsváradon is tanácstalanok voltak az emberek.

A kisváros polgármestere is megpróbált információt kérni a rendőröktől, ugyanis őt is sokan hívták érdeklődve. Azonban a polgármesternek sem árulták el az akció minden részletét.

Zádori János, Pécsvárad polgármester azt mondja,”nyilván ilyen helyzetben nem adhatnak egy pontos információt, de egy körülbelülit igen. Eszerint tájékoztattam a lakosságot, hogy nem kell félni, nem háború van, nem valami hatalmas katasztrófa, hanem arról van szó, hogy a rendőrség és a TEK együtt keresnek valakit, aki valószínűleg szökésben van.”

Az üggyel kapcsolatban részleteket nem árultak el a rendőrök továbbra sem. Azt viszont kérték, hogy aki látta menekülés közben a képen látható autót, az értesítse a rendőrséget. A kocsit közben megtalálták, és annyival árultak el többet, hogy annak vezetője kivonta magát egy rendőri intézkedés alól. Azt sem tartják kizártnak, hogy a kocsi vezetője a zöld határon keresztül külföldre menekült.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink