Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-28 08:36:00

Nyomtalanul eltűnt egy Siófoki édesapa, családja kétségbeesetten keresi

A 41 éves siófoki férfi három napja tűnt el. Felián Attilát az édesapja házánál látták utoljára, de azóta nem adott életjelet magáról.

"Nemrég költöztünk, a gyermekünk két hónapja született meg, sajnos az eltűnése előtti napokban pedig előfordult, hogy vitatkoztunk. A jelenlegi helyzetben egy férfinak egyedül eltartani egy négygyermekes családot borzasztóan nehéz, főleg a pénzügyi problémák miatt ugrottunk egymásnak" – mesélte a Borsnak az eltűnt férfi felesé­ge, Tímea.

Attila hétfőn reggel még elvitte iskolába a nagyobbik gyermeket, aztán az édesapjához ment, aki tőlük negyedórányi sétára lakik. A férfi öccse azt mondta: testvére pénzt kért kölcsön az apjuktól, amit meg is kapott.

"Édesapánk azt mondta, hogy még nem látta ilyennek. Alig szólalt meg, magába volt fordulva, zaklatottan viselkedett. Borzasztóan aggódunk érte. Gyalog közlekedett, s miután eljött a házától az egyik barátunk még látta a Kiss János altábornagy utcában, de azóta semmit nem tudunk róla. Ilyet soha nem csinált korábban, valami nagy baj történhetett vele"

– magyarázta a férfi aggódó testvére, Péter, aki sógornőjével még aznap este bejelentést tett a rendőrségen.

Attila autószerelőként dolgozott, de egyébként korábban veterán autókat újított fel. A munkahelye stabil volt és a családi háttere is rendezettnek mondható. Lelkileg nem volt túl stabil, de mentális betegséget soha nem diagnosztizáltak nála.

"Délben hívtam fel először, hogy hol van. Akkor felvette, és el is mondta, hogy még az apjánál tartózkodik. Megígérte, hogy indul, de egy újabb órával később már nem csörgött ki a telefonja. A gyermekek szörnyen viselik a hiányát, mindnyájan nagyon szeretjük és várjuk haza. Soha nem volt olyan, hogy lemerült volna a telefonja, egyszerűen nem tudok mire gondolni. Remélem, hogy élet­ben van, és csak valahol meghúz­ta magát" – tette hozzá a férfi felesége.

Felián Attila az eltűnésekor szürke sapkát, kabátot és melegítőnadrágot viselt, amelynek oldalán fehér csík van. A férfi 173 cm magas, zömök testalkatú, mozgása kicsit lomha és kék szemei vannak.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink