Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-26 15:20:00

Nemespátró polgármesterének közleménye

Múlt héten az ATV téves tájékoztatást adott ki: „Kétszáz méter útra pályáztak, de csak 140 méterre futotta az állam kasszájából” című Nemespátró Magyar Falu Programra vonatkozó pályázatát illetően. Ennek kapcsán változtatás nélkül közöljük Győrfy Balázs polgármester közleményét.

„Tisztelt ATV Szerkesztőség!


Múlt héten az ATV téves tájékoztatást adott ki: „Kétszáz méter útra pályáztak, de csak 140 méterre futotta az állam kasszájából” című Nemespátró Magyar Falu Programra vonatkozó pályázatát illetően.
Az Önök állításával szemben valóság az, hogy Nemespátró sikeresen pályázott 16 millió 100 ezer forint értékben egy önkormányzati tulajdonú, 140 méteres útszakasz felújítására. A pályázatunk a Magyar Falu Program keretében 100 %-os támogatást nyert el, azaz a teljes igényelt összeget megkaptuk, így a rossz állapotú útszakasz megújulhatott. Egy kisebb szakaszt, ahol nem volt szükség ilyen kaliberű munkálatokra, - ezért nem képezte pályázatunk részét -, a falu összefogásával sikerült még jobb állapotba hozni. A Magyar Falu Program hatalmas segítség a kistelepüléseknek, szerencsére Nemespátró is a program nyertese.


Köszönettel,

Győrfy Balázs polgármester”

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink