Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-26 06:44:00

Bodrogi Gyula Törőcsik Mariról: mintha javult volna az egészségi állapota

A Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő a járvány miatt nem fogad látogatókat, hiszen nagyon vigyázni kell az egészségére. Az állapota valamelyest javult, de ez a bezártság lelkileg nagyon megviseli a művésznőt.

Segítője, ápolója, valamint a lánya nem hagyják, hogy egyetlen pillanatra is magára maradjon, a barátok pedig gyakran felhívják őt. Volt férje, egyben egyik legjobb barátja, Bodrogi Gyula is gyakran, általában hetente hívja a színésznőt.

"Nemrégiben beszéltem Marival. Úgy vettem észre a hangján, jobban van, mintha javult volna az egészségi állapota. Persze, az időjárás, a frontok megviselik őt, de hát kit nem, főleg ebben a korban"

– mondta a Blikknek Bodrogi.

"Nem egyszerű ez a helyzet, mindannyiunkat megvisel a bezártság. Mari is így van vele, ráadásul most látogatókat sem nagyon fogadhat, ez nagyon rosszul érinti. Mindig nagyon örült, ha mentünk hozzá, és a barátait szívesen látja, ám erre még várni kell, marad a telefon, de biztos vagyok benne, hogy ez is sokat jelent neki" - folytatta.

A színésznőt az elmúlt években többször kezelték kórházban, és rendszeres ellátásra szorul, egy ápoló a nap huszonnégy órájában vele van, a telefonját is ő kezeli. A Blikk szeretett volna beszélni a művésznővel, ám ápolója megköszönte az érdeklődést, de azt mondta, Törőcsik Marinak pihennie kell.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink