Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-25 16:01:00

Kocsis Máté odaszólt Gyurcsányéknak Korózs videója és a vakcinabeszerzések miatt

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője azt javasolja, "kezdeményezzenek Gyurcsányék Brüsszelben vizsgálóbizottságot", hiszen az unióban megbukott a vakcinabeszerzés.

Kocsis Máté hétfőn a közösségi oldalán bírálta, hogy "a Gyurcsány-koalíció járványügyben nem egy, hanem mindjárt három" parlamenti vizsgálóbizottság létrehozását kezdeményezi.

A fideszes politikus úgy fogalmazott, "ennél álságosabb húzást még tőlük is nehéz elképzelni".

Hozzátette: a "Gyurcsány-koalíció" tagjai közel egy éve folyamatosan támadják a járvány elleni védekezést, sértegetik az egészségügyi dolgozókat, nem szavazták meg a szükséges döntéseket, és kamuvideókat készítettek, hogy félelmet és bizonytalanságot okozzanak.

A parlamenti vizsgálóbizottságok felállításához Kocsi Máté szerint három feltételnek kell teljesülnie: hívják vissza a "kamuvideós", szocialista Korózs Lajost az egészségüggyel foglalkozó bizottság éléről, és fejezzék be az egészségügyi dolgozók, a járványügyi hatóságok elleni támadásokat, a védekezésben részt vevők lejáratását, feljelentgetését, sértegetését. Végül, Brüsszelben kezdeményezzenek vizsgálóbizottságot a vakcinabeszerzést érintően.

Közölte: azért nincs elegendő oltóanyag a tömeges oltáshoz az uniós országokban, mert a brüsszeli bürokrácia képtelen volt megszervezni a beszerzést.

A baloldal egyik vezető tanácsadója egy nyugati lapban azt mondta, a baloldal "stratégiája", hogy támadni kell a járvány elleni intézkedéseket, mert ha sok fertőzött és halott lesz idén is, akkor abból politikai előnyük lehet 2022-ben - jegyezte meg a Fidesz frakcióvezetője.

A Gyurcsány-koalíció járványügyben nem egy, hanem mindjárt három parlamenti vizsgálóbizottság létrehozását kezdeményezi!...

Közzétette: Kocsis Máté – 2021. január 25., hétfő

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink