Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-24 09:27:00

Kemény bírálat a DK-tól: ez nem kormányzás, hanem világraszóló szégyen

A párt szerint vérlázító, hogy 19 fideszes államtitkár jutalmat kapott, miközben a kormány nem segít az embereken.

A K-monitor vette észre, hogy 19 fideszes államtitkár is milliós jutalmat kapott 2020-ban, miközben a kormány a világon egyedülállóan semmilyen segítséget nem adott az embereknek a válságban – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

A párt szerint a veszélybe került magyar vállalkozások, az elbocsájtott dolgozók, a családok, az idősek nem kaptak semmit, de a pánikkormány tagjai az adriázós semmittevés és fejvesztett kapkodás után is milliós jutalmakat tehettek zsebre a közösből “motivációs elismerésként”.

A Demokratikus Koalíció szerint vérlázító, hogy a pánikkormány tagjai válságkezelés és az emberek segítése helyett milliós jutalmakat osztogatnak maguknak, miközben a magyar vállalkozások minden este azt számolgatják, hogy életben tudnak-e maradni másnap is; miközben a munkájukat elveszítettek, a mindennapi megélhetésért vívnak elkeseredett küzdelmet, az őket elárulók egymás hátát veregetik és milliós jutalmakat osztogatnak maguknak az elárultak pénzéből.

„Ez nem kormányzás, hanem világraszóló szégyen. Ha minden így marad, akkor mi, magyarok még akkor is a pánikkormányzás húsbavágó következményeivel fogunk együtt élni, amikor Európa más országai már a válságra sem emlékeznek majd” – zárják a közleményt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink