Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-23 19:33:00

Álló kocsisorba csapódott egy román rendszámú teherautó az M4-esen

Több halálos baleset is történt az utakon az elmúlt órákban. Jászberénynél három autó ütközött, a balesetben ketten haltak meg. Abonynál négy autó és egy kamion karambolozott, ott egy ember vesztette életét.

Eddig még tisztázatlan körülmények ütközött össze összesen három autó Jászberény és Jásztelek között ebben a balra ívelő kanyarban. Az eddig vizsgálatok szerint ez a zöld kisautó volt a baleset okozója, de azt, hogy mi történt még vizsgálják.

"Egy Jásztelek irányából Jászberény irányába közlekedő személygépkocsi vezetője eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, és ott félfrontálisan összeütközött egy gépjárművel. A vétlen gépkocsiba egy Jászberény felől érkező jármű beleütközött." - nyilatkozta Sípos Andrásné, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei RFK sajtóreferense.

Az ütközést követően a balesetet okozó autóban utazó két ember életét már nem tudták megmenteni. A másik két autó utasai megúszták a balesetet kisebb sérülésekkel.

Pest megyében, Abony közelében az M4-es autóúton négy autó és egy kamion ütközött össze. Az eddigi vizsgálatok szerint az álló kocsisorba csapódott bele egy román rendszámú teherautó. Az ütközés olyan erős volt, hogy a sor végén lévő autókat egy kamionnak tolta. A leghátsó autót vezető középkorú férfi az ütközésben olyan súlyosan megsérült, hogy a mentők sokáig tartó küzdelme ellenére a helyszínen meghalt. Mindkét baleset körülményeit még vizsgálják a rendőrök.

Ajánlom

További belföldi híreink