Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-22 07:28:00

Megszólalt Lagzi Lajcsi ügyvédje: a zenész felesége újraélte a rémálmát

Csütörtök hajnalban nyomozók rohanták le Galambosék otthonát.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk: csütörtökön, hajnali hat óra körül rendőrök jelentek meg Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi mocsai otthonánál. A zenész nem volt otthon, de úgy tudni, a nyomozók nem is őt, hanem a feleségét, Galambos Boglárkát keresték.

A Blikk információi szerint a rendőrök a nő korábbi cége után érdeklődtek, amelyet állítólag már évekkel ezelőtt eladott. A lap úgy értesült: az új cégtulajdonosok ellen a NAV Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága nagy értékű áfacsalás miatt indított nyomozást tavaly. A nyomozók régi céges dokumentumokat, főkönyvi kartonokat, pénztári számlákat kértek és kaptak, majd a lefoglalt papírokról készült jegyzőkönyv átadása után távoztak – írja a Blikk.

A lapnak az asszony nem kívánt nyilatkozni, „mert nagyon kivan”, de Lagzi Lajcsi egyik ügyvédjét sikerült megszólaltatni.

Dr. Fröhlich Krisztián azt mondta: a zenész felesége újraélte a rémálmát, amikor 2015-ben a közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolt Galambos Lajoson és családján rajtaütöttek a nyomozók, rögtön eszébe jutottak a hat éve történt események, amikor bilincsben vitték el otthonról és 12 napig letartóztatásban tartották. Az ügyvéd szerint egyébként nem szokatlan, hogy az adónyomozók hajnalban törnek rá az emberre. Fröhlich elmondása szerint ezt ilyenkor szokták intézni.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink