Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-22 07:03:00

Még mindig nem épült fel teljesen a koronavírusból Trokán Péter

A színészművész hetekkel ezelőtt, még a múlt év végén kapta el a koronavírust, de még mindig nem sikerült teljesen maga mögött hagynia a betegséget.

Mint ismert, korábban Trokán Péter, színészművész is elkapta a koronavírust. Bár a gyorstesztek folyamatosan negatív eredményt mutattak, végül kórházba került, ahol kiderült: a vírus megtámadta a színész tüdejét, ezért oxigénnel kellett segíteni a légzését. Trokán végül két hét után hagyhatta el a kórházat.

A színész azonban azóta sem tudta teljesen maga mögött hagyni a betegséget: az orvosok szerint akár másfél-két hónapba is beletelhet, míg teljesen felépül.

„Tulajdonképpen jól vagyok, de az erőm még egyáltalán nem tért vissza. Nagyon hamar elfáradok, mindentől kifulladok, szinte alig csinálok valamit és máris ólmos fáradtság tör rám, ami ellen csak küszködök” – árulta el a Blikknek Trokán, akinek a tüdőkapacitása sem olyan, mint korábban, így a betegség előtti kondiját sem tudta még visszanyerni.

„Itthon tornázom, próbálok mozogni és persze, nagyokat sétálok, már amennyire tudok, hiszen még a tüdőkapacitásom sem az igazi. Éveken keresztül jártam reggelente úszni, az fantasztikus érzést és jó állóképességet is adott. Ez most nincs, de valószínűleg egyelőre nem bírnám a korábbi tempómat. Szépen lassan lépegetek előre, de a rendszeres sport hiányzik, hiszen az adta meg azt az érzést, hogy élek és energikus vagyok” – vallotta be.

Közösségi adománygyűjtés a színházi szünet miatt bevétel nélkül maradt függetleneknek

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink