Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-22 10:43:00

Elképesztő titkokat rejtett Pécsi Ildikó féltve őrzött telefonja

A Kossuth-díjas színésznő halála előtt fogadott fiára bízta a készület, amit L. Péterfi Csaba csak Pécsi Ildikó halála után kapcsolhatott be.

Férje halála után Pécsi Ildikó már csak arra vágyott, hogy a túlvilágon újra lássa szerelmét őt – mondta a Blikknek a Kossuth-díjas színművész fogadott fia. L. Péterfi Csaba a lapnak azt is elárulta: a művésznő annyira bízott benne, hogy halála előtt rábízta a telefonját, amely gondosan őrzött titkait rejtette.

„Az utolsó hetekben teljes nyugalmat szeretett volna maga körül, egy szűk kör kivételével mindenkivel megszakította a kapcsolatot. Azt kérte, a mobilja legyen nálam, de meghagyta, csak akkor kapcsolhatom be, ha ő már nem lesz. Azt mondta, mindent abban találok, amire szükségem lesz” – mondta el a lapnak L. Péterfi Csaba, aki azt is elárulta, mit talált a telefonban.

„Sok leírt szöveg és hangfelvétel maradt, de a telefonjáról előkerültek továbbiak. Olyan történeteket mesél el rajtuk, amiket azelőtt soha. A házassága előtti szerelmekről például” – osztotta meg a Pécsi Ildikó fogadott fia a lappal.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink