Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-20 10:05:00

Évekig terrorizálta családját egy balatonszemesi férfi

A Siófoki Járási Ügyészség két rendbeli kapcsolati erőszakkal vádolja azt a férfit, aki fizikailag és lelkileg is bántalmazta volt feleségét és a közös fiukat.

Az 52 éves férfi és a felesége 2015-ben vált el egymástól, ekkor a nő és közös nagykorú gyermekük elköltözött a férfi balatonszemesi házából - írja a 24.hu.

Az anyagi nehézségeik miatt azonban két évvel később kénytelenek volta visszaköltözni a férfi házába, aki napi szinten megkeserítette az életüket. Rendszeresen szidalmazta, becsmérelte és különböző sértő jelzőkkel illette őket. A verbális bántalmazáson túlmenően azonban előfordult az is, hogy a férfi a volt feleségére támadt, melyet 24 éves fiúk akadályozott meg, akit ezért a férfi később több alkalommal is késsel életveszélyesen megfenyegetett.

A férfi ezen kívül rendszeresen, a békés együttéléssel összeegyeztethetetlen magatartást tanúsított, így ittas állapotban kiabált velük, felborította a bútorokat, a lakást összepiszkította. A férfi az elkövetési időszak alatt többször állt gyógykezelés alatt, de ez nem vezetett eredményre, magatartása miatt a család bejelentésére többször is rendőri intézkedésre került sor.

Az ügyészség felfüggesztett fogházat kért az agresszív férfira azzal, hogy annak tartamára a bíróság rendelje el a férfi pártfogó felügyeletét.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink