Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-17 11:55:00

Kiakadtak a DK-s polgármesterek: nem fogják szó nélkül hagyni, hogy Orbánék kifosszák az önkormányzatokat

A DK-s fővárosi kerületek tételesen tájékoztatni fogják a lakosokat, hogy Orbánék milyen elvonásokkal sújtják őket – jelentették ki közös sajtótájékoztatójukon a polgármesterek.

Közös sajtótájékoztatót tartott Gy. Németh Erzsébet DK-s főpolgármester-helyettes, Cserdiné Németh Angéla, a XV. kerület, dr. Kiss László, a III. kerület, Dr. László Imre, a XI. kerület, Niedermüller Péter, a VII. kerület, Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület polgármestere. Azon a véleményen vannak ugyanis, hogy „mára teljesen világossá vált, hogy az orbáni pánikkormány alkalmatlan a járvány és a gazdasági válság megfékezésére. A tavalyelőtt elveszített önkormányzati választásból adódó fideszes frusztráltság és a hónapok óta tartó kormányzásképtelenség oda vezetett, hogy a kormány ma nem a vírussal vagy a gazdasági válsággal harcol, hanem az önkormányzatok ellen visel háborút.” Szerintük „a járvány és a válság elleni küzdelemben Orbán Viktor elbukott, ezért most úgy szeretné erősnek mutatni magát, hogy tíz- és százmilliárdos elvonásokkal sújtja az önkormányzatokat.”

A Demokratikus Koalíció nem fogja szó nélkül hagyni, hogy „Orbánék kifosszák az önkormányzatokat. A DK-s vezetésű fővárosi kerületek tételesen tájékoztatni fogják a lakosokat, hogy Orbánék milyen elvonásokkal sújtják őket. Mi, európai magyarok nem tűrjük a zsarnoki rendszert, és 2022-ben helyreállítjuk az önkormányzatiságot!”

atv.hu

Műsorváltozás az ATV-n: Sas Józsefre emlékezünk. Részletek itt.

 

 

DK: Nem a járványt, hanem a politikai ellenfeleit szorítja ki a kormány

 

Ajánlom

További belföldi híreink