Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-16 12:18:00

Lagzi Lajcsi kiborult: hiába kért segítséget barátjától

Lagzi Lajcsi azt követően szerette volna évtizedes barátja, Nyári Károly segítségét kérni, hogy kijöhetett a börtönből.

A két zenész még a konzervatóriumból ismeri egymást, és számtalanszor zenéltek együtt, többek között a Dáridóban is.

Lajcsi most lánya álmát szerette volna valóra váltani, hogy ismét közönség előtt trombitál, „ezért is kerestem fel régi jóbarátomat, Nyári Karcsit. Nem fejtettem ki neki, miért szeretném, ha meghívna a koncertjére, úgy gondoltam, több évtizedes barátság után értjük egymást, de tévedtem...” – mesélte a Blikknek Lajcsi.

Azt mondja, „fáj, hogy szívességet kértem, és annyi sem volt benne, hogy visszahívjon és azt mondja: nem megy. Egyszerűen eltűnt, azóta sem adott erre magyarázatot. Az árulás és a hátbatámadás fáj a legjobban. Erről nem is akartam sokáig beszélni, de hatvanéves leszek nemsokára, és nem akarok több sérelmet, sebet cipelni. Bántott, hogy talán a börtön miatt nem nyújtott segítséget az a barátom, aki az esküvőmön is ott volt, akit mindig támogattam és azt hittem, én is számíthatok rá. Amit ő tett, azt árulásnak tekintem”.

A Blikk megkereste Nyári Károlyt is, aki azonban azt mondja, nem is emlékszik a beszélgetésre. „Nem emlékszem, hogy Lajcsi valaha is megkeresett volna azzal, hogy szeretne nálam fellépni. Örömmel mondtam volna igent” – jelentette ki a Blikknek Nyári Károly, akinek az sem tűnt fel, hogy az elmúlt öt évben megváltozott volna a kapcsolatuk. "Szerintem mi most is jó barátságban vagyunk. Azóta többször találkoztunk, nem éreztem rajta, hogy bántaná valami vagy neheztelne rám, ezt a témát sem hozta fel soha nekem" – tette hozzá.

atv.hu / Blikk
 

Ajánlom

További belföldi híreink