Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-14 13:25:00

“Félbolond ötlet” - a miniszter ezt mondta Fekete-Győr 100 ezer forintos javaslatáról

Félbolond ötlet - reagált Gulyás Gergely az ATV kérdésére az év első kormányinfóján Fekete-Győr András 100 ezer forintos javaslatára. Amerikában már börtönben lenne - mondta róla a füstbombázás kapcsán a miniszter.

Az év első kormányinfó sajtótájékoztatóján melyet Gulyás Gergely tartott Szentkirályi Alexandra kormányszóvivővel, megkérdeztük a Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy kommentálja a Momentum elnökének az ötletét, miszerint a kormány fizessen mindenkinek 100 ezer forintot, aki önként beoltatja magát.

Gulyás Gergely szerint Fekete-Győr Andrásnak először elnézést kellene kérni azért, hogy rendőröket füst gránáttal dobálta, az Egyesült Államokban ezért börtönben lenne. “A Momentum félbolond javaslatait csak ezután tudjuk kommentálni”- mondta a kormányinfón.

Kőbányán nem hitték el...

Kőbánya sétálóutcájában sokan nem hitték el, hogy egyáltalán létezik ilyen javaslat. Volt, aki az ATV Híradónak azt mondta: szerinte nincs szükség „pénzjutalomra”. „Mindenkinek érdekes, hogy be legyen oltva” – mondta. A megkérdezettek többsége Debrecenben sem a pénzhez kötné, hogy beoltatja-e magát.

Ajánlom

További belföldi híreink