Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-13 14:56:00

Nagyon kiakadt a kormányra Szél Bernadett: „Tényleg senki nem képes azzal foglalkozni, ami a dolga lenne?”

A független országgyűlési képviselő Facebook-oldalán szólította fel Novák Katalint, Varga Juditot és Pintért Sándort, hogy „tegyék a dolgukat”, „azt, amiért fizetjük őket”: „foglalkozzanak végre velünk, emberekkel”.

„Ebben a kormányban tényleg nem képes senki azzal foglalkozni, ami a dolga lenne?” – kezdi bejegyzését Szél Bernadett, aki szerint sem Varga Judit, sem Novák Katalin, sem Pintér Sándor nem „teszi a dolgát, azt amiért fizetjük”.

Varga Judit, igazságügyi miniszter „életmód-tanácsokat osztogat” Facebookon, „ahelyett, hogy a járvány idején brutálisan megnőtt családon belüli erőszakkal foglalkozna”; Novák Katalin, családok életszínvonaláért felelős tárca nélküli miniszter „az átszervezésre kiszemelt Szegedi Tudományegyetem leendő kuratóriumába akarja épp befészkelni magát, ahelyett, a változatosság kedvéért a családok megélhetésével, a kiszolgáltatott helyzetbe került nők helyzetével foglalkozna”; Pintér Sándor belügyminiszter pedig „épp egy másik miniszter dolgát végzi”, ahelyett, hogy „például a rendőrség munkájával, a korlátozások alatt megnövekedett otthoni erőszak elleni erőteljesebb fellépéssel foglalkozna” – nehezményezi Szél Bernadett.

A független országgyűlési képviselő ezért bejegyzésében arra szólítottak fel a minisztereket, hogy „tegyék, amiért fizetjük őket”, „foglalkozzanak végre velünk, emberekkel”.

Varga Judit „lépjen fel a családon belüli erőszakkal szemben”, Novák Katalin „segítse a járvány miatt nehéz helyzetbe került családokat – például járja ki Varga Mihálynál a dupla családi pótlékot és a bértámogatást” –, Pintér Sándor pedig „gondoskodjon róla, hogy a rendőrség ne csak az utcákon zajló bűnözéssel foglalkozzon és válaszoljon a képviselői adatkérésekre, mert nem szórakozásból kérdezzük őket!” – zárja sorait Szél Bernadett.

Ebben a kormányban tényleg nem képes senki azzal foglalkozni, ami a dolga lenne? Varga Judit életmód-tanácsokat osztogat...

Posted by Szél Bernadett on Wednesday, 13 January 2021
Politikai haszonszerzésre használja a kormány az oltásra való regisztrációt?

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink