Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-03 15:00:00

Jakab Péter: vajon Orbán Viktor melyik országban él?

A Jobbik elnöke szerint vagy egy másikban, mint mi, vagy "valami más miatt mondott ma olyanokat a rádióban, hogy az utóbbi 10 év volt az elmúlt 100 év legsikeresebb évtizede".

Jakab Péter Facebook-oldalán úgy fogalmaz: Orbán nagyon is jól tudja, melyik országban él.

"Abban, ahol 10 évnyi kétharmad arra volt elegendő, hogy mára a magyar lett az unió második legszegényebb nemzete. A minimálbér már Romániában is többet ér mint nálunk. A minimálnyugdíj megemeléséhez 10 év is kevés volt, az még idén is 28.500 forint. A családoknak nincs megtakarításuk. Az egészségügy romokban. Marad a magánklinika, már ha van még rá pénzed azok után, hogy egy életen át fizetted a tébét. Tény, korrupcióban lekörözzük a Nyugatot. Az unió második legkorruptabb kormánya a mienk. Áfában pedig elsők vagyunk. A szegények adója a maga 27 százalékával nálunk a legmagasabb" - hívja fel a figyelmet.

Szerinte az, hogy a miniszterelnök már másfél évvel a választások előtt "két kézzel szórja a legnagyobb ígéreteket", annyit jelent: bajban van.  

"És tényleg bajban van. Az ellenzék ugyanis megtanulta a történelmi leckét: nem egymást kell legyőznünk, hanem azt a Fideszt, amelyik 10 év alatt ezt tette a hazánkkal. Összefogtunk, hogy végre elhozzuk az országnak azt, amit 30 évvel ezelőtt ennek az országnak megígéretek: szabadságot és jólétet" - áll a bejegyzésben.

Vajon Orbán Viktor melyik országban él? Vagy egy másikban, mint mi, vagy valami más miatt mondott ma olyanokat a...

Közzétette: Jakab Péter – 2021. január 3., vasárnap

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink