Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-01-01 10:13:00

Megkapta a koronavírus elleni oltást a Momentum politikusa - videó

Mint a párt közleményében írja, Havasi Gábor, Budapest momentumos egészségügyi tanácsnoka civilként mentősként dolgozik, hivatását a járvány legnehezebb időszakaiban sem hagyta abba.

Havasi szilveszter napján kapta meg a védőoltást. Elmondta: "2020 megfelelő lezárásaként és 2021 reményteljes kezdéseként december 31-én én is megkaphattam a koronavírus elleni védőltást. Hiszem, hogy ez a járvány leküzdésének egyetlen hatásos módja, ezért arra bíztatok minden mindenkit, hogy amint lehetősége adódik rá, kérje a védőoltást! Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok!"

A Momentum fontosnak tartja, hogy minél hamarabb normalizálódjon az élet, véget érjenek a járvány és a különböző korlátozások – ehhez pedig szerintük az oltás lehet a legfontosabb eszköz.

"Ezért óriási felelőssége van a kormánynak abban, hogy a magyarok megbíznak-e a vakcinában. A magyarok többsége nem oltásellenes, mindannyiunkat beoltottak már gyermekkorunkban sokminden ellen, azonban a koronavírus-elleni vakcina kérdésében a kormány eljátszotta az emberek bizalmát. A Momentum álláspontja az, hogy az Európai Unió hatóságai által jóváhagyott vakcinák kellően megbízhatóak. Ezekkel, például a Pfizer vakcinával mi is be fogjuk oltatni magunkat" - írja közleményében a párt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink