Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-12-28 15:10:00

Hadházy szerint még az is elképzelhető, hogy a kormány a Facebook betiltására készül

A független képviselő posztjában ír arról, hogy Orbánék az orosz mintát követnék.

"El tudja képzelni, hogy a magyar kormány betiltja a Facebookot és helyette az ősmagyar  hun ("magyari")  és dub ("dob") szavakból álló "cenzúramentes" mélymagyar pótfészbúkot szabad csak használni?" - írja Hadházy. 

"Ha ezt csak rossz viccnek tartja, jobban teszi, ha kezdi magát szoktatni a gondolathoz, mert a kormány orosz mintát követve készülhet a Facebook kiiktatására. A propagandasajtó mindenesetre már gőzerővel elkezdte reklámozni a fantasztikus újdonságot. Lelkesen számol be pl, hogy még nyereményjáték is lesz, aki posztol vagy lájkol, pontokat kap érte és nyereményeket kaphat. A dolog mögött Orbánék piszkos pénze állhat. A cégnyilvántartásból kiderül, hogy a mélymagyar oldalt indító Hundub Kft egyik tulajdonosa a közép-amerikai Belize nevű offshore paradicsomban elrejtett Murmurati cég- így nem kell tudnunk, ki áll az egész buli mögött" - foglalta össze. 

Korábban az oldal alapítója, Pál Csaba a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy alternatívát szeretnének nyújtani. 

"Túl nagyra nőttek a közösségi hálókat irányító amerikai cégek, és ma már úgy gondolják, hogy bármit megtehetnek. Ezért úgy gondoltuk, muszáj, hogy legyen választás, egy alternatíva"

El tudja képzelni, hogy a magyar kormány betiltja a Facebookot és helyette az ősmagyar hun ("magyari") és dub ("dob")...

Közzétette: Hadházy Ákos – 2020. december 27., vasárnap

atv.hu 

Ajánlom

További belföldi híreink